Fotowalk valt in het Brugse water.

De leden van ObjektiV planden de voorbije clubvergadering buitenshuis. Bedoeling was om een gegidste fotowandeling te maken in Brugge, maar deze viel in het water, zowel letterlijk als figuurlijk.

BruggeInHetWater

Het zat de creatieve vrijetijdsfotografen inderdaad niet mee, afgelopen donderdagavond. Onder impuls van clublid Luc hadden ze immers een interessante fotowalk voorzien in een stukje van het historisch Brugge, maar het regenweer was spelbreker.

Iedereen was pas goed en wel op de afgesproken plaats van samenkomst aangekomen of daar viel er al nattigheid uit de lucht. Hoe verder de gids de ObjektiVelingen mee op stap nam, hoe meer het regende. Water is nu eenmaal een boosdoener voor het fragiele fotomateriaal, zodat besloten werd om vroegtijdig een einde te maken aan deze uitstap.

Uitstel is echter geen afstel en ongetwijfeld bieden er zich nog drogere mogelijkheden aan om toch nog op fotosafari te gaan in onze provinciehoofdplaats.