Welke meer gekende fotograaf en zijn werk zijn favoriet bij de leden?

Datum
09/02/2023 --- 20:00 - 22:00


Er zijn veel geweldige fotografen in België, maar hier zijn enkele van de meer gerespecteerde en gevierde fotografen die actief zijn in het land:

Dirk Braeckman: Een Belgische fotograaf die bekendstaat om zijn abstracte en poëtische beelden van het menselijk lichaam en landschappen.

Sammy Baloji: Een Belgisch-Congolese fotograaf die bekendstaat om zijn werk dat zich richt op de geschiedenis en de huidige situatie van de Congo en de relatie tussen Europa en Afrika.

Anton Corbijn: Een Nederlands-Belgische fotograaf en regisseur die vooral bekendstaat om zijn portretten van bekende muzikanten en acteurs.

Harry Gruyaert: Een Belgische fotograaf die bekendstaat om zijn kleurrijke en verrassende beelden van steden en landschappen.

Carl De Keyser: Een Belgische fotograaf bekend om zijn documentaire fotografie van de dagelijkse realiteit van de mensen in België en Europa.

Jef Aerosol: Een Belgische street-art kunstenaar, bekend om zijn werk met sprayschilderingen op straat.

Max Pinckers: Een Belgische fotograaf die bekendstaat om zijn conceptueel werk, dat vaak een kritische blik werpt op de maatschappij en de media.

Dit zijn slechts enkele van de vele talentvolle fotografen in België en er zijn nog veel meer fotografen die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Location
Fotokot

Tags: