Stemming van ons eerste thema : landschappen

Vorige donderdag (24/10) was er de stemming van ons eerste wedstrijd thema : landschappen. Met deze thema reeks willen we onze leden uitdagen om regelmatig(er) de camera te hand te nemen en erop uit te gaan. We proberen zo veel mogelijk types fotografie de revue te passeren zodat ze gestimuleerd worden in hun creativiteit en out-of-the-box denken.
De thema’s waar de foto’s aan moeten voldoen lopen telkens over een periode van 2 maanden.

Afgelopen donderdag was het dus de einddatum van ons eerste thema, landschappen, en hadden we onze eerste stemming.

EPL30502 EPL30503

Iedereen kon tot 3 foto’s indienen en we hebben dan ook heel wat mooie foto’s de revue zien passeren. Na de stemming, via handopsteking, kwam er al snel een winnaar uit de bus, namelijk ons recentste lid Roland Versluys.
EPL30504