Stemming thema ‘Oude mensen’

Op donderdag 19 juni was er terug de 2-maandelijkse stemming van één van onze lopende themas. Deze keer ging het over het thema ‘Oude mensen’, iets waar sommigen in de club smakelijk om moesten lachen toen ik het aankondigde.

Iedereen mocht zoals gewoonlijk t.e.m. 3 foto’s indienen, waarvan hier enkele voorbeelden :

Reeds bij het indienen van de fotos was al duidelijk, bij verstek (ik was de enige met fotos), wie als winnaar uit de bus zou vallen, namelijk : mezelf, Danny Dierickx. Hmmm, kleine hoera voor mezelf…
En dit met een thema waarvan er enkelen in de club zeiden: ‘Ik dien een zelfportret in.’… Nou, blijkbaar niet dus.

Het nieuwe thema voor de komende 4 maanden is “Lijnen” (rechte, kromme, …).
Het andere, parallel-lopende, thema ‘Reflecties’ loopt nog tot 14 augustus.