Marc B. wint Grote Fotografiequiz n.a.v. 10 jaar fotoclub ObjektiV

Op de clubbijeenkomst van donderdagavond 30 maart jl. werden de leden van fotoclub ObjektiV door clubsecretaris Fred op de quizrooster gelegd.

Quiz

Een van de activiteiten die door het bestuur werd opgezet in het licht van het 10 jarig bestaan van de Bredense vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen was een avondvullende quiz omtrent fotografie. Clubsecretaris Fred voelde zich geroepen om deze quiz op punt te zetten.

De vrijetijdsfotografen konden hun kennis meten aan de hand van vijf reeksen van 10 meerkeuzevragen en een rode draad. Bij hun beste reeks konden ze daarenboven hun punten verdubbelen door een joker in te zetten. Zo kon men in het totaal maximaal 70 punten behalen.

Winnaar Quiz

Clublid Marc B. toonde zich de quizkrak van de avond met 57 punten. Clubvoorzitter Dominiek en clublid Luc werden beiden tweede met 49 punten.

De winnaar mocht uit handen van voorzitter Dominiek een fles cava in ontvangst nemen.