Tentoonstelling in WZC Wackerbout, Bredene

Sinds 9 juli hebben we terug een tentoonstelling van fotos door onze leden. Deze is vrij toegankelijk in het woonzorgcentrum Wackerbout, Duinenstraat 106, 8450 Bredene. Deze tentoonstelling loopt nog tot 9 september.

De meer dan 40 tentoongestelde werken zijn te bewonderen in de gang (zowel naar links als naar rechts) op de gelijkvloerse verdieping en in de cafetaria Café Paris.
We presenteren er fotos van uiteenlopende onderwerpen, gaande van de natuur en bloemen, over zonsondergangen en landschappen, tot werken met abstrakte vormen, dit zowel in kleur als in zwart/wit.

Er is een catalogus beschikbaar met de namen van de clubleden en de foto’s die er te bezichtigen zijn gedurende de openingsuren van het woonzorgcentrum Wackerbout.
Onze clubleden die tentoonstellen, in alfabetische volgorde, zijn : Danny Dierickx, Davy Kyndt, Debra Bruyninckx, Dominiek Van de Caveye, Frank Nuwel, Fred Delrue, Laurens Verbiest, Marceau De Bleecker, Norbert Claeys, Peter Esschenbrouck, Robert van Rootselaar, Roland Versluys en Stephaan Van Eyghen.

Enkele van de werken die uithangen :