Norbert wint op een been!

Donderdag 25 juni liep de tweemaandelijkse opdracht ten einde. Alle leden mochten hun beste foto’s van de Bredense watertoren indienen.
In grote stilte werden ze een voor een bekeken. De “jury” (= alle aanwezige leden) kon zich zo een eerste gedacht vormen.

Na een tweede ronde foto’s bekijken werd er met handopsteken gestemd. Opmerkelijk, de meeste foto’s behaalden geen enkele stem! Er waren wel hier en daar enkele schuchtere pogingen om een leuke foto een stem te geven (uit sympathie?) maar toen een foto van Norbert getoond werd gingen vele handen in de lucht.
Het was onmiddellijk duidelijk, na één stemronde kon de voorzitter Dominiek zijn vriend Norbert van harte feliciteren. Zijn foto was deze maal de mooiste. Dit werd bevestigd door de jury met een wel verdiend applaus! Als geschenk zal Norbert weldra een afdruk van zijn foto krijgen.

2015_06_25_norbert