Weekend uitstap naar Aywaille

Datum
03/11/2023 - 05/11/2023 --- All Day


Aywaille is een plaats in de provincie Luik in België. Hier zijn enkele van de bezienswaardigheden die we kunnen bezoeken:
 Grotten van Remouchamps: Dit is een van de populairste attracties in Aywaille. Het is een netwerk van ondergrondse grotten met stalactieten en stalagmieten. Er is een ondergrondse boottocht op de rivier de Rubicon en je kunt ook een rondleiding krijgen van een gids.
 Safaripark Monde Sauvage: Dit is een dierentuin waar je met je auto door het park kunt rijden en wilde dieren zoals giraffen, neushoorns, zebra’s en olifanten van dichtbij kunt zien. Er zijn ook wandelpaden en een speeltuin voor kinderen.
 Het kasteel van Harzé: Dit middeleeuwse kasteel werd gebouwd in de 14e eeuw en is gelegen in een prachtige omgeving. Het is een historisch monument en is open voor bezoekers.
 De Ninglinspo-wandeling: Dit is een van de mooiste wandelingen in de omgeving van Aywaille. Het pad loopt langs een rivier en door het bos en biedt prachtige uitzichten op de natuurlijke omgeving.
 De waterval van Coo: Deze waterval is een van de hoogste in België en is gelegen in de buurt van Aywaille. Er is een kabelbaan die je naar de top van de waterval brengt, waar je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving

Tags: