Tweemaandelijkse fotowedstrijd “Kijk op mijn wijk” : goud (en gedeeld zilver) voor Werner V.

Afgelopen donderdagavond 12 mei jl. greep de jurering plaats van de recentste fotowedstrijd die tweemaandelijks in de schoot van fotoclub ObjektiV wordt gehouden. Deze maal was het thema “Kijk op mijn wijk”.

WernerV_Winnaar

Een 25-tal deelnemende foto’s werden gepost op de Google Drive van de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen. Het waren de aanwezige clubleden die mits handopsteking de drie mooiste inzendingen verkozen.SONY DSCNadat tweemaal door alle inzendingen werd “gefietst”, kwamen twee foto’s van Werner V. als beste uit de stemronde. De foto van zee, strand en duinen kreeg de meeste stemmen achter zich. Met zijn tweede foto, dit maal van het natuurreservaat D’Heye, kaapte hij in een ex aequo met een foto van Norbert, die de Kop van ‘t Sas weergeeft, ook nog het gedeelde zilver weg.

SONY DSC

Norbert3

Als prijs koos Werner een afdruk van zijn winnende foto. Clubvoorzitter Dominiek feliciteerde de verdiende winnaar namens alle leden.

Na de jurering volgde nog een uitgebreide bespreking van de ingezonden foto’s, waarbij de auteurs ervan toelichting gaven over de precieze plek in hun wijk, waar de desbetreffende foto’s werden genomen. De clubleden staken daarbij een hele reeks interessante “weetjedatjes” op. Zo kregen ze meer kijk op de diverse wijken die gefotografeerd werden.

Inmiddels loopt reeds de nieuwe tweemaandelijkse fotowedstrijd. Gedurende de maanden mei en juni trekken de ObjektiVelingen erop uit om de mooiste foto’s te schieten in de categorie “Landschapsfotografie” . In de zomermaanden juli en augustus -hoe kan het ook anders- is het thema dan “Vakantiefotografie”

Alvast heel veel fotosucces aan alle leden !!