Fotoclub ObjektiV ging in Oostende voor anker.

De donderdagse clubbijeenkomst van de Bredense creatieve vrijetijdsfotografen van 26 mei jl. ging buitenshuis door. Meer bepaald ging fotoclub ObjektiV die avond voor anker in Oostende voor een sessie avondfotografie n.a.v. de jaarlijkse bootmanifestatie aldaar.DSC09354Een delegatie van de Bredense fotoclub trok naar de aanlegplaatsen in de nabijheid van het Oostends station om al dat maritiem moois op de gevoelige geheugenkaart vast te leggen. Er werd dan ook een aardig plaatje geschoten van de talrijk aangemeerde boten en bootjes.

DSC09701

DSC09349

Zowel foto’s die een algemeen overzicht van dit maritiem gebeuren tonen, als detailopnames van meertouwen, ankers, masten en vaandels, werden deskundig ingeblikt om, daar waar nog nodig zou blijken, achter het computerscherm nog beter gemaakt te worden.

Ongetwijfeld zullen er daarbij foto’s zijn die straks kans maken om afgedrukt te worden op de jubileumkalender 2017. Volgend jaar bestaat fotoclub ObjektiV immers 10 jaar en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan, belooft het bestuur van de dynamische socio-culturele vereniging !!

Wordt vervolgd !!