Fotowedstrijd 10 jaar ObjektiV

Vanaf maart tot en met december 2017 organiseert fotoclub ObjektiV elke maand een wedstrijd naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen.

Logo10JaarObjektiV

Bedoeling is om tijdens de maand waarin de wedstrijd loopt een detail uit een foto genomen op een bepaalde plaats in de gemeente Bredene te herkennen en deze plaats zo correct mogelijk te omschrijven (vb. straatnaam en huisnummer, pleinnaam, enz …).

Naast het herkennen van de plaats waar de foto werd genomen, waaruit het detail komt, zal er telkens ook een schiftingsvraag worden gesteld.

Wie het correcte antwoord wat het detail betreft én het antwoord dat het dichtst bij het resultaat van de schiftingsvraag komt, instuurt voor het einde van de maand waarin de wedstrijd loopt, ontvangt een mooie prijs. Bij ex aequo wordt de prijs geschonken aan degene die het eerst correct heeft geantwoord.

Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen, zowel leden als niet-leden van de fotoclub. De bestuursleden van fotoclub ObjektiV zijn echter van deelname uitgesloten.

Aan deze jubileumwedstrijd kan worden deelgenomen door te surfen naar www.objektiv.be , de website van fotoclub ObjektiV en door te klikken op “Wedstrijd 10 jaar ObjektiV” in de navigatiebalk.

Alvast heel veel succes !!