Succesvolle 2dehandbeurs fotografie.

Op zaterdag 22 april jl. konden de liefhebbers van 2dehandsspullen fotografie terecht in de zaal van Moeder Lambik aan de Kapelstraat te Bredene. Daar organiseerde fotoclub ObjektiV voor het eerst een 2dehandsbeurs voor fotografisch materiaal.

DSC07124-2

Dit initiatief dat kadert in het tienjarig bestaan van de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen mag zeker succesvol worden genoemd. Reeds vroeg in de morgen kwamen er gegadigden af op de te koop gestelde fototoestellen, lenzen, filters, statieven, flitsen en andere attributen die van dicht of van ver te maken hadden met fotografie.

DSC07127-2

Niet alleen waren er verkoopstands van buiten de eigen gemeente, maar kwamen er ook kooplustigen van ver om op deze 2dehandsbeurs hun slag te slaan. Fotoclub ObjektiV zelf was aanwezig met een infostand en enkele opstellingen. Ongetwijfeld heeft ook de gevoerde reclamecampagne bijgedragen tot het succes van dit initiatief.