Norbert en Wilfried winnen “Best of …”

In de schoot van de Bredense fotoclub ObjektiV wordt er om de twee maanden een fotowedstrijd georganiseerd. Het bestuur bepaalt het onderwerp of thema en de clubleden kunnen telkens maximaal drie foto’s insturen.

BestOfNorbert

Het jureren van de ingezonden foto’s gebeurt door de leden op een clubbijeenkomst na afloop van de twee maanden waarin de wedstrijd loopt. Zo worden er tweemaandelijks drie laureaten verkozen, waarvan de eerste met een prijs naar huis gaat.

Recentelijk werden alle winnende foto’s van de voorbije jaren 2015 en 2016 nogmaals onder de loep genomen en gezamenlijk gejureerd in een “Best of …”.

BestOfWilfried

Uiteindelijk werden de foto’s van Norbert en van Wilfried als beste geselecteerd. Beide vrijetijdsfotografen mochten uit handen van voorzitter Dominiek een fotoafdruk op canvas in ontvangst nemen.