ObjektiVelingen op fotoverkenning in De Haan.

De leden van fotoclub ObjektiV stelden op de jaarlijkse algemene vergadering voor om meer naar buiten te trekken. Het bestuur ging daar graag op in en organiseerde in de voorbije weken een aantal fotowalks.

DeHaan1

Op donderdagavond 15 juni jl. stond er een gegidste fotowandeling op het programma in buurgemeente De Haan.

DeHaan3

Het was Roger Deswelgh die de vrijetijdsfotografen langs de vele pareltjes van het architecturaal De Haan voerde. Zowat bij elke villa in de zogenoemde concessie van De Haan wist deze gids een verhaal of anekdote te vertellen.

GroepsfotoDeHaan

Voor de leden van fotoclub ObjektiV was deze uitstap zeker de moeite waard. Na een wandeling van zowat twee uur trokken ze dan ook met een massa foto’s naar huis.

(Foto’s : Fred en Marc B.)