Geslaagde modellenshoot voor herhaling vatbaar.

Iedereen bij fotoclub ObjektiV zag het wel zitten om eens een volledige dag met fotomodellen te werken. De creatieve vrijetijdsfotografen sloegen dan ook de handen in elkaar en de voorbereidingen werden gestart voor een heuse modellenshoot.

sfeer 1

Na het nodige zoekwerk naar modellen, visagiste en plaats werd een datum geprikt. Afspraak op zaterdag 10 juni jl.. Sunparks in De Haan the place to be.

Na een eerste en prettige kennismaking met de modellen, mochten de ObjektiVelingen de leuke meiden fotograferen, dit bij de verschillende opstellingen. Van continu licht over flitsers naar strobist fotografie … alles kwam aan bod.

Afbeelding1

Iedereen kon z’n hartje ophalen, de kennis werd uitgebreid en er werd met de fotografievrienden overlegd om toch maar die ene perfecte foto te maken.

_DSC4718

Eén ding hebben de amateurfotografen alvast geleerd … een fotograaf zal nooit een model worden !!

_J1A3544-1

Na een leerrijke én leuke dag, zowel voor de fotografen als voor de modellen was iedereen het er over eens : dit doen we met ObjektiV opnieuw !

Bedankt aan de modellen voor het engelengeduld, de visagiste voor de nodige kleurtjes, maar ook aan Sunparks waar de vrijetijdsfotografen dankbaar gebruik konden maken van de accommodatie.

(Tekst : Luc – foto’s : Luc & Frank)