Werner V. wint clubwedstrijd “Stilleven” met “Aalbessen in kistje”.

Op de clubbijeenkomst van donderdagavond 29 juni jl. werden de foto’s gejureerd, die werden ingezonden voor de wedstrijd die gedurende de maanden mei en juni liep in de schoot van fotoclub ObjektiV. Dit maal konden de creatieve vrijetijdsfotografen opnieuw maximaal drie foto’s opladen voor het opgelegde thema “Stilleven”.

20170629_205848

Een vijftiental foto’s passeerden de revue en de aanwezige clubleden beoordeelden traditioneel de inzendingen bij wijze van handopsteking. De winnaar werd meteen in de eerste stemronde gekozen, maar voor de runner-ups diende opnieuw gestemd te worden. Er eindigden immers enkele foto’s met gelijke stemmen.

Bestand 29-06-17 22 41 22

“Aalbessen in een kistje” van Werner V.

Laureaat van deze clubwedstrijd werd Werner V. met zijn compositie van aalbessen in een kistje. Tweede werd uiteindelijk Luc met een stilleven van een lamp op een geperforeerde metalen plaat, terwijl Marc N. de derde plaats wegkaapte met een verlaten bloempot op een stoffige vensterbank.

Bestand 29-06-17 22 41 41

“Lamp op een geperforeerde plaat” van Luc

Bestand 29-06-17 22 42 17

“Verlaten bloempot op een vensterbank” van Marc N.

Proficiat aan de winnaars en op naar de volgende fotowedstrijd in clubverband. Deze loopt gedurende de maanden juli en augustus en heeft als passend thema “Concertfotografie”. Ook voor de daarop volgende twee maanden heeft het clubbestuur het onderwerp reeds vastgelegd, nl. “Architectuur”.