Tweede maal winst voor Danny en Werner in online wedstrijd.

Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de Bredense fotoclub ObjektiV organiseren de creatieve vrijetijdsfotografen vanaf maart jl. gedurende tien maanden een online wedstrijd.

Schermafdruk 2017-07-11 17.35.36

Daarbij komt het erop aan om aan de hand van een uitsnede uit een op een bepaalde plaats in Bredene genomen foto deze plaats zou nauwkeurig mogelijk te situeren. Een schiftingsvraag zorgt ervoor dat er elke maand een winnaar uit de bus komt.

De online wedstrijden van mei en juni jl. kenden precies dezelfde winnaars als deze van de twee voorgaande maanden. Danny Vanhevel kaapte opnieuw de prijs weg in de wedstrijd van mei, terwijl Werner Vanderstraeten deze van juni jl. naar huis mocht meenemen. Beide (dubbele) winnaars werden dan ook recentelijk gelauwerd door het clubbestuur.

Winnaars 2de reeks online wedstrijd 10 jaar ObjektiV

Inmiddels loopt de nieuwe wedstrijd van de maand juli. Iedereen (behoudens de bestuursleden van de fotoclub) kan deelnemen aan deze online herkenningsronde door te surfen naar de website van fotoclub ObjektiV www.objektiv.be en daar bovenaan door te klikken op “Wedstrijd 10 jaar ObjektiV”.

Alvast heel veel succes aan alle deelnemers !