Concertfotografie : Chibida Dumbu bezorgt Fred 1ste plaats, Luc wordt 2de en Danny 3de

De Bredense fotoclub ObjektiV heeft de tweede jaarhelft ingezet met de jurering van de fotowedstrijd die tweemaandelijks in de schoot van de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen wordt georganiseerd. In de voorbije zomermaanden juli en augustus was het onderwerp van deze challenge “Concertfotografie”.

FredWintConcertfotografie

Op de clubbijeenkomst van vorige week donderdag  – de eerste na enkele weken verlof- werden de vakantiefoto’s van de leden bekeken en beoordeeld. Afgelopen donderdagavond ging het er serieuzer aan toe, want de amateurfotografen kozen de drie beste foto’s in het tweemaandelijks thema “Concertfotografie”.

Als naar gewoonte vertoonde voorzitter Dominiek tweemaal de 19 ingezonden foto’s van 7 deelnemende clubleden op het 4K TV-scherm van de club. Vervolgens werden de foto’s één voor één gejureerd bij wijze van handopsteking.

Het was clubsecretaris Fred die (opnieuw) met de eer mocht lopen, dank zij zijn foto van Chibida Dumbu op het voorbije Afro C Festival. Hij mocht 8 stemmen achter zijn winnende foto noteren, terwijl clublid Luc eervol tweede werd met zijn foto van de handen van een PA-man, die 6 stemmen wegkaapte.

Concertfotografie-00119-Small

1ste : “Chibida Dumbu” van Fred

20170813-20170813-_J1A4354-SMALL

2de : “Handen van PA-man” van Luc

Kersvers clublid Danny vervolledigde de top drie met zijn foto van het optreden van Willy & Willy op de recentste Paulusfeesten in Oostende. Hij scoorde namelijk 5 stemmen. 012-SMALL

3de : “Willy & Willy” van Danny

Laureaat Fred mocht uit handen van voorzitter Dominiek een fles cava in ontvangst nemen. De drie gelauwerde foto’s gaan nu samen met deze van de voorgaande clubwedstrijden in de trommel met het oog op de verkiezing begin volgend jaar van de “Best of 2017”.

Inmiddels is de nieuwe clubwedstrijd van start gegaan. Deze loopt over de maanden september en oktober en heeft als thema “Architectuur”. Alvast heel veel succes aan de deelnemende ObjektiVelingen !