Met het Havenhuis haalt Fred opnieuw de eerste prijs.

Donderdagavond jl. greep de jurering plaats van de tweemaandelijks fotowedstrijd met als thema “Architectuur”. Deze wedstrijd in de schoot van fotoclub ObjektiV liep over de maanden september en oktober. 

FredWinnaarArchitectuur

Zoals gebruikelijk wordt voorafgaand aan de jurering bij handopsteking tweemaal door de 24 ingezonden foto’s “gefietst”.  

1 (2)

2 (2)

Uit de eigenlijke jurering kwamen de volgende laureaten naar voren : clubsecretaris Fred als eerste met een foto van het nieuwe Havenhuis in Antwerpen (8 stemmen), clublid Danny als tweede met een foto van de opeengestapelde appartementen van architect Dubois in De Haan (7 stemmen) en clublid Marc B. als derde met een foto van de nieuwe bibliotheek De Krook in Gent (6 stemmen). 

3 (2)

De laureaat mocht naast de felicitaties voor zijn nieuwe overwinning uit de handen van ObjektiV-voorzitter een fles cava in ontvangst nemen. 

De opgave voor de nieuwe tweemaandelijks fotowedstrijd gedurende komende maanden november en december luidt “Eten & drinken”. Zeker een passend thema met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht. De clubleden zullen alvast kunnen oefenen op de clubbijeenkomst van donderdagavond 2 november a.s., want dan staat foodfotografie geprogrammeerd.