FOTO-EXPO 2018 in volle voorbereiding

Nu het werkjaar 2017 ten einde loopt, kijken de leden van fotoclub ObjektiV reeds voluit uit naar het volgend jaar. Traditioneel staat daarbij de jaarlijkse fototentoonstelling in het gemeentehuis van Bredene voorop.

AfficheFOTO-EXPO2018

Zo zijn inmiddels de foto’s die op de komende FOTO-EXPO 2018 aan het brede publiek getoond zullen worden door een professionele firma afgedrukt en geleverd. Op de clubbijeenkomst van donderdag 21 december a.s. –meteen de laatste van het huidig werkjaar- volgt dan het inkadermoment.

FOTO-EXPO 2018 zal opnieuw plaatsvinden in de inkomhal van het gemeentehuis en dit van maandag 5 februari tot en met zaterdag 10 maart a.s. De fototentoonstelling van ObjektiV omvat een twintigtal foto’s op groot formaat, allen uniform ingekaderd wat de eenheid in de verscheidenheid van de werken beklemtoont.

De leden van fotoclub ObjektiV presenteren er tijdens de openingsuren van het gemeentehuis (gratis toegankelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8 uur tot 12.15 uur en op woensdag van 8 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur, op zaterdag van 8.30 uur tot 12 uur) een selectie uit hun beste werken. De thema’s van de foto’s zijn divers en nodigen de bezoekers uit om kennis te maken met de creativiteit van de vrijetijdsfotografen.