Westvlaams Verbond van Fotokringen Digitaal v.z.w. te gast bij ObjektiV

De Bredense fotoclub ObjektiV is lid van het WVFD v.z.w., wat staat voor Westvlaams Verbond van Fotokringen Digitaal. Op de clubbijeenkomst van donderdag 16 juni jl. waren vertegenwoordigers van dit overkoepeld orgaan te gast bij ObjektiV.

WVFD

WVFD-voorzitter Danny en –financieel beheerder Eddy gingen graag in op de vraag van het ObjektiV-bestuur om op één van de clubbijeenkomsten tekst en uitleg te komen verstrekken omtrent de doelstellingen, de werking, de wedstrijden, enz… van het Westvlaams Verbond van Fotokringen Digitaal.

Aan de hand van een overzichtelijke presentatie konden de leden van fotoclub ObjektiV kennis maken met elk van deze items. Zo kregen ze meer inzicht in wat het WVFD kan betekenen van de vereniging en voor de individuele vrijetijdsfotograaf die aangesloten is bij een van de meer dan 50 fotokringen die lid zijn van dit dynamisch verbond.

Deze kennismaking zal zonder twijfel inspirerend zijn voor de werking en programmatie van ObjektiV, zeker met het oog op het jubileumjaar 2017, jaar waarin de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen 10 jaar jong is !!

Wie meer wil te weten komen over het WVFD v.z.w kan terecht op http://www.wvfdvzw.com/ .