Gezellige, geslaagde én gesmaakte paella-avond voor ObjektiV-leden en partners

Afgelopen donderdagavond was het in het Fotokot aan de Koerslaan 24 te Bredene geen clubbijeenkomst van de creatieve vrijetijdsfotografen als op de andere donderdagavonden. Deze maal geen presentatie over één of ander fotografisch thema, noch een jurering van ingezonden foto’s, noch een avond vol tips en tricks, maar wel een gezellige, geslaagde en gesmaakte paella-avond voor de clubleden en hun partner.    DSC00053CROP

Op voorstel van het clubbestuur werd de (foto)riem er voor één clubbijeenkomst afgelegd en werd er aangezeten aan een uitgebreide paellaschotel die professioneel ter plaatse bereid werd. Op de receptie die voorafging aan het paellagebeuren, werd er bijgepraat bij een glaasje cava. De aanwezige partners van de clubleden konden zo kennis maken met elkaar en met de overige clubleden.

DSC00032CROP

DSC00029CROP

DSC00066CROP

Daarna werd er in het clublokaal aangezeten aan de smakelijke paellatafel met passende wijnen. Dat deze Spaanse klassieker de clubleden en hun partner overheerlijk smaakte, mocht blijken uit het feit dat meermaals aan de dampende paellapan werd aangeschoven voor een supplementaire portie.

DSC00103CROP

En, zoals het spreekwoord zegt, de afwezigen hadden eens te meer ongelijk. Wie niet aanwezig was of kon zijn, heeft die avond inderdaad veel gemist. Het werd immers een avond waarop de grote “V” in de clubnaam, die staat voor “Vrienden”, extra in de kijker kwam te staan. Gezien het paellagebeuren als meer dan geslaagd en gesmaakt werd ervaren, overweegt het ObjektiV-bestuur dan ook een nieuwe editie voor volgend jaar.

DSC00098CROP