Vakantie(fotografie) voor ObjektiV-leden

Donderdagavond jl. ging met de Belgische nationale feestdag voor de clubleden van fotoclub ObjektiV de zomervakantie in. Gedurende de twee laatste donderdagavonden van juli en de eerste twee van augustus grijpen er immers geen clubbijeenkomsten plaats in het Fotokot, het clublokaal van ObjektiV.

Vakantie nemen wil echter niet zeggen dat de creatieve vrijetijdsfotografen hun camera aan de haak zullen hangen. Gedurende de zomermaanden juli en augustus loopt immers de nieuwe tweemaandelijkse clubwedstrijd “Vakantiefotografie”. Opnieuw kunnen de clubleden op fotografische schattenjacht gaan om op de clubbijeenkomst van 1 september a.s. trots hun buit aan de collega’s van ObjektiV te tonen. Naast de eer om de mooiste vakantiefoto te hebben gemaakt, kan de laureaat ook nog kiezen tussen een afdruk van zijn/haar foto, een fles cava of een USB-stick.

Logo ObjektiV Groot + Contact SMALL

Ook het clubbestuur zit gedurende deze verlofperiode niet stil. De voorbereidingen worden immers getroffen voor de op- en de aanmaak van de muurkalender 2017, voor de FOTO-EXPO 2017 (waarvoor opnieuw een aanvraag werd ingediend voor de inkomhal van het Bredens gemeentehuis) en last but zeker not least voor het jubileumjaar 2017, jaar waarin de vereniging van Bredense vrijetijdsfotografen 10 jaar jong is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar eerst staat nog het komende najaar op het programma. Daarin o.m. de nieuwe tweemaandelijkse clubwedstrijd met als thema “Zwart-wit”, het afdrukmoment voor de fototentoonstelling FOTO-EXPO 2017, de definitieve selectie van de foto’s voor de kalender 2017, enkele voordrachten en presentaties, enz. …

… en intussen wensen we alle creatieve vrijetijdsfotografen prachtige zomerdagen toe, boordevol fotoplezier !!