Succesvolle praktijkavond “druppelfotografie”

De creatieve vrijetijdsfotografen van fotoclub ObjektiV konden zich afgelopen donderdag ten volle uitleven tijdens een praktijkavond “druppelfotografie”.

2016_09_08_druppel2

Het bestuur van ObjektiV streeft erna om aan de donderdagse clubbijeenkomsten steeds een interessante invulling te geven. Naast presentaties waarin de meest uiteenlopende fotografische thema’s de revue passeren, worden er ook fotobewerking en praktijkavonden geprogrammeerd.

Zo ook afgelopen donderdag toen de clubleden zich konden wagen aan de kunst van het “druppelfotograferen”. Allerlei pannen en potten werden opgesteld, al dan niet gevuld met gekleurd water, drubbelinstallaties werden opgebouwd en geduldig werd er manueel scherpgesteld op die enige plaats waar de te verwachten druppel(s) zou(den) vallen.

Opnieuw werd het een succesvolle avond, waarbij de leden van ObjektiV de mogelijkheden van hun fotografisch materiaal naar hartenlust konden ontdekken en uittesten, met heel wat prachtige resultaten tot gevolg.

2016_09_08_druppel1

Wie interesse heeft in de werking van fotoclub ObjektiV is steeds van harte welkom op één van de clubbijeenkomsten op donderdagavond in het clublokaal ’t Fotokot aan de Koerslaan 24 te Bredene (toegang via het poortje rechts van de villa).

Misschien tot dan … ?