Clublokaal fotoclub ObjektiV tijdelijk Indische tempel

Afgelopen donderdagavond werd het clublokaal van de Bredense fotoclub ObjektiV tijdelijk omgetoverd tot een Indische tempel. Niet ter ere van één of ander opperwezen, maar om er een sessie rookfotografie op te zetten.

DSC00988Small

Waar rook is, is er vuur volgens het gezegde, maar in het Fotokot was het in eerste instantie de bedoeling om zoveel als mogelijk sierlijke rookpluimen te creëren, die vervolgens door de aanwezige vrijetijdsfotografen op creatieve wijze op het gevoelig kaartje werden vastgelegd.

DSC00985Small

_MG_4030-1 (1024x678)

Daarbij werd er uitgebreid gebruik gemaakt van wierookstokjes (n.v.d.r. : vandaar de rookontwikkeling in het clublokaal), diverse lichtbronnen, verscheidene kleurfilters, e.d.m.

_MG_4157-3 (768x1024)

_MG_4083-2 (1024x683)

Met heel veel geduld en de juiste instellingen van de camera’s werden dan ook mooie resultaten geboekt. Voorwaar opnieuw een praktijkavond die als zeer geslaagd in de boeken van de Bredense fotoclub kan worden genoteerd !