Fotoclub ObjektiV presenteert jubileumkalender 2017

De Bredense fotoclub ObjektiV, een vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen, is volgend jaar precies 10 jaar jong. Als aanzet tot deze decenniumviering brengen de clubleden opnieuw een jaarkalender uit, dit maal echter in een jubileumuitgave.

ObjektiV_Jubileumkalender2017

Het is weerom een muurkalender geworden op A3-formaat en in meerkleurendruk. Speciaal aan deze jubileumkalender is dat de twaalf foto’s die de maandpagina’s illustreren, voorzien zijn van een UV-laklaag, waardoor ze nog beter tot hun recht komen. Daarenboven werd er geopteerd voor een zo groot mogelijk fotoformaat.

De kalender, een pareltje voor het oog, kon worden gerealiseerd dank zij de steun van verscheidene sponsors en de fotografische inbreng van de clubleden en is te koop voor € 8,00 per stuk bij de leden van fotoclub ObjektiV of via info@objektiv.be.

Inmiddels worden ook de nodige voorbereidingen getroffen met het oog op de jaarlijkse grote fototentoonstelling van ObjektiV. Deze gaat volgend jaar door van zaterdag 14 januari tot en met zaterdag 18 februari in het gemeentehuis van Bredene. Deze FOTO-EXPO 2017 is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

AfficheFOTO EXPO SMALL