Fotoclub ObjektiV wenst u prettige feesten …

Wensen 2017 ObjektiV 600 dpi

en nodigt u graag uit voor de FOTO-EXPO 2017 in het gemeentehuis van Bredene.

AfficheFOTO EXPO SMALL

De Bredense fotoclub ObjektiV is in 2017 precies 10 jaar jong. Als aanzet tot dit jubileumjaar bracht de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen reeds een zeer gewaardeerde muurkalender voor 2017 uit, die zo’n belangstelling kreeg dat deze op vandaag reeds volledig is uitverkocht. Fotoclub ObjektiV dankt dan ook langs deze weg alle sponsors en alle kopers van de kalender 2017.

Inmiddels worden alle voorbereidingen getroffen voor de jaarlijkse fototentoonstelling in het gemeentehuis van Bredene. De creatieve vrijetijdsfotografen van ObjektiV zullen er hun beste fotografische werken presenteren in uniforme kaders, wat de kwaliteit van deze toonstelling zal accentueren.

FOTO-EXPO 2017 loopt van zaterdag 14 januari t/m zaterdag 18 februari 2017 in de inkomhal van het gemeentehuis aan het Centrumplein te Bredene en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.