Luc maakt mooiste straatfoto

Op de clubbijeenkomst van afgelopen donderdag 12 januari ging de jurering door van de tweemaandelijkse clubwedstrijd “Straatfotografie”. De creatieve vrijetijdsfotografen van ObjektiV stuurden daartoe zo’n 25-tal foto’s in.

Luc Straatfoto cava

Zoals gebruikelijk werden de foto’s tweemaal vertoond op het grote TV-scherm van de fotoclub. Daarna konden de aanwezige leden met handopsteking hun voorkeuren laten kennen. Twee foto’s met zeven stemmen en een foto met zes stemmen staken er duidelijk bovenuit.

Gezien het ex aequo diende tot een tweede stemronde overgegaan te worden. Uiteindelijk haalde de straatfoto van clublid Luc het voor deze van zijn college Werner G. Clubsecretaris Fred werd met zijn foto derde. Laureaat Luc mocht uit de handen van clubvoorzitter Dominiek een welverdiende fles cava in ontvangst nemen.

Straat 1

1ste laureaat : Luc.

Straat 2

2de laureaat : Werner G.

Straat 3

3de laureaat : Fred.

Intussen loopt gedurende de maanden januari en februari 2017 een nieuwe tweemaandelijkse clubwedstrijd. Deze maal is het thema “Schaduw(en)”.