Fotoclub ObjektiV klaar voor FOTO-EXPO 2017 !

Vanaf zaterdag 14 januari tot en met zaterdag 18 februari loopt in het gemeentehuis van Bredene de nieuwste editie van de jaarlijkse fototentoonstelling onder de titel FOTO-EXPO 2017.

FOTOEXPO2

2017 is voor de leden van de vereniging van creatieve vrijetijdsfotografen een jubileumjaar. 10 jaar terug werd immers de fotoclub ObjektiV opgestart. Met deze FOTO-EXPO 2017 start dan ook een druk jaar voor de ObjektiVelingen.

FOTOEXPO3

Intussen werden de 21 ingekaderde foto’s voor deze tentoonstelling opgehangen in de inkomhal van het Bredense gemeentehuis aan het Centrumplein 1 en is fotoclub ObjektiV er opnieuw voor klaar om de werken van de leden aan het grote publiek te tonen.

FOTOEXPO1

FOTO-EXPO 2017 is vrij toegankelijk gedurende de openingsuren van het gemeentehuis. Iedereen is dan ook van harte welkom !!