Werner Vanderstraeten wint april-editie van wedstrijd 10 jaar ObjektiV

De tweede editie van de tien maand durende fotowedstrijd op www.objektiv.be naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van fotoclub ObjektiV is gewonnen door clublid Werner Vanderstraeten.

Foto april 2017

Werner wist als één van de vele deelnemers de uitsnede van de foto precies te lokaliseren. Hij maakte ook de beste inschatting van het gewicht van onze clubvoorzitter Dominiek. Werner schatte dit op 102,5 kg, daar waar de weegschaal precies 112,3 kg aanwees.

Gewicht Dominiek

De foto waaruit de uitsnede komt, werd genomen van het hoekhuis aan de Duinenstraat 2. Het is de hoek van de Oude Tramstraat, de Dorpsstraat en de Duinenstraat, rechtop de Fritz Vinckelaan. Vroeger was er daar een beenhouwerij gevestigd. Vandaar de koeienkop.

Foto april detail

Proficiat Werner ! Je wordt nog persoonlijk uitgenodigd om je prijs op te komen halen in het clubhuis van ObjektiV.

Intussen loopt de nieuwe on-line wedstrijd van deze maand mei. Wens je deel te nemen aan deze zoektocht naar het nieuwe detail op de foto, klik dan snel door naar de rubriek “Wedstrijd 10 jaar ObjektiV”. Alvast veel succes !!